Цени

Цени

Предлагаме три основни пакета за видеозансемане на сватбени тържества. За заснемане на корпоративни събития, абитуриентски балове, юбилеи, рождени дни, кръщенета, празненства, партита - детайлите се коментират допълнително, поради спецификата на събитията.

Офертите са изготвени за Full High Definition resolution (FullHD - 1920 px / 1080 px), но могат да бъдат изпълнени и като 4К резолюция. За цена направете запитване. Всички оферти са за ангажимент на 1 (един) видеограф. При желание от втори (съпорт или основен), направете запитване и ще ви отговорим в най-кратки срокове.

Основен пакет
Full HD (1920 px / 1080 px)

 Стандартен пакет
Full HD (1920 px / 1080 px)

 Луксозен пакет
Full HD (1920 px / 1080 px)

999 лв.  1399 лв.  1990 лв. 
1 брой камера 1 брой камера    2 броя камери*
8 часа ангажимент   8 часа ангажимент  8 часа ангажимент
Сватбен филм до 180 мин.  Сватбен филм до 180 мин. Сватбен филм до 180 мин.
Сватбен трейлър до 5 мин.*  Сватбен трейлър до 5 мин.* Сватбен трейлър до 5 мин.*
Love Story клип* Love Story клип* Love Story клип*
Coming soon клип* Coming soon клип* Coming soon клип*
 Цветови корекции   Цветови корекции   Цветови корекции 
  Озвучаване на сцени    Озвучаване на сцени    Озвучаване на сцени 
Аудио рекордер*  Аудио рекордер*  Аудио рекордер*
Кадри с дрон*   Кадри с дрон*  Кадри с дрон*
Видеостабилизатор* Видеостабилизатор* Видеостабилизатор*
Online достъп до филма Online достъп до филма Online достъп до филма
* 2 броя камери*

Втората камера се монтира на статив по време на тържеството в ресторанта. Тя заснема събитията от различен ъгъл и в последствие при монтажа на филма кадрите от двете камери се монтират паралелно. Това създава във филма динамика и разнообразие на гледните точки.

Примерен клип може да видите тук. 


*Сватбен трейлър

Сватбеният трейлър е романтичен клип на избрана песен, в който са събрани красиви моменти от сватбеното тържество. Като съвет към всички младоженци винаги предлагам да включим основно кадри от романтичната сесия, както и някои ритуали (не винаги), но не и  всичко - кумското надиграване и фолклорните формации обикновено притъпяват романтичните елементи на сватбения трейлър. Те са прекрасна изненада за всички гости и приятели, но присъствието им в романтичния сватбен трейлър не е препоръчително.

Сватбени трейлъри може да видите тук. 


*Love Story клип

Това е сравнително нов за българските сватбени тържества формат. Известен е още като предсватбена или следсватбена артистична фотосесия. Продължителността на клипа е кратка, 60-120 секунди и главни действащи лица са главно младоженците.

Love Story клип може да видите тук. 


*Coming soon клип

Това е тийзър с кратка продължителност (около 60 секунди), който премиерно загатва какво ще се случи - в нашия случай - очаквайте сватбения филм скоро. Този формат е много популярен напоследък и удобен за бързо споделяне в социалните мрежи.

Сватбени тийзъри може да видите тук.


*Аудио рекордер

От години качеството на картината при видеоматериалите не е достатъчно условие и гаранция за хубав краен продукт. Все повече внимание се отделя и на качеството на звука в една продукция. Ето защо, професионално записания звук е от голямо значение за усещането, което получвате при гледане на видеоматериали. Ползването само на микрофона на камерата не е достатъчно за хубав и чист звук. Затова често се ползва аудио рекордер особено за тържеството в ресторанта. Тук може да сравните двата вида звук.

Примерен клип може да видите тук. 


*Кадри с дрон

Няма как да пропусна въздушните кадри с дрон. Модерно, красиво, различно, непознато. Дронът се ползва за заснемане на локацията, както и по време на романтичната сесия. Имайте предвид, че дрона заснема допълнителни кадри, не основни, т.е. неговото присъствие във вашият филм е епизодично и фрагментарно, а не водещо. Кадрите от въздуха създават усещане за безкрайна свобода, разкриват сватбения ден от висотата на птичи поглед, предават очарванието на природата от ъгъл, недостъпен за човека и допринасят вашето сватбено тържество да се превърне в приказка.

Кадри от дрон може да видите тук.


*Видеостабилизатор

Представлява уред, на който се поставя камерата и с него се постигат плавни кадри при снимане от движение - ползва се най-често по време на артистичната фотосесия и тържествената вечеря в ресторанта.

Примерен клип може да видите тук.